Peberfrugtbåde med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Smukke bagte og grillede peberfrugter med fyld af ris, salatost, oliven og kapers. Server dem som frokostret eller tilbehør til fx grillet kød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 røde peberfrugter

Fyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver peberfrugterne og fjern frøstol og kerner. Læg dem på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Tag peberfrugterne ud og lad dem køle let af.

Fyld

Smuldr imens salatosten og bland den sammen med de kogte ris. Tilsæt resten af ingredienserne og bland det godt sammen. Fordel fyldet i peberfrugtbådene og grill dem til peberfrugterne får farve og fyldet er varmt.

Bagetid

ca. 10 min. ved 200°.

Grill

ca. 5 min.

Tip

I stedet for halve peberfrugter kan du også bruge små peberfrugter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: