Peberfrugtbåde med ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Smukke bagte og grillede peberfrugter med fyld af ris, salatost, oliven og kapers. Server dem som frokostret eller tilbehør til fx grillet kød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 røde peberfrugter

Fyld

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver peberfrugterne og fjern frøstol og kerner. Læg dem på en plade med bagepapir og bag dem midt i ovnen. Tag peberfrugterne ud og lad dem køle let af.

Fyld

Smuldr imens salatosten og bland den sammen med de kogte ris. Tilsæt resten af ingredienserne og bland det godt sammen. Fordel fyldet i peberfrugtbådene og grill dem til peberfrugterne får farve og fyldet er varmt.

Bagetid

ca. 10 min. ved 200°.

Grill

ca. 5 min.

Tip

I stedet for halve peberfrugter kan du også bruge små peberfrugter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3590 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 46 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: