Peberfrugtsalat til lammekølle
30 min

Peberfrugtsalat til lammekølle

Fantastisk lækker med sødme fra de grillede peberfrugter og det syrlige fra marinaden.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Peberfrugtsalat til lammekølle

Fantastisk lækker med sødme fra de grillede peberfrugter og det syrlige fra marinaden.

Opskriften gælder for 24 personer

  • 9 røde peberfrugter
  • 9 gule peberfrugter

Marinade

  • 1 spsk hvidvinseddike
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk vand

Pynt

  • små kviste af kruspersille

Hertil lammekølle - se link

Fremgangsmåde:

Halver peberfrugterne på langs, fjern kærnehusene og skyl peberfrugterne i koldt vand. Tør dem godt. Læg halvdelen på en bageplade med skindsiden opad, og grill dem midt i ovnen til skindet er mørkt. Grill resten. Lad peberfrugterne køle lidt af og fjern skindet. Skær peberfrugterne i lange strimler, ca. 1 cm brede.

Marinade

Pisk eddike, salt og peber sammen. Pisk olien i lidt efter lidt. Pisk vandet i. Anret ost og peberfrugter på et fad. Hæld lidt marinade over og server resten i en skål.

Grill

Ca. 7 min.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 44350 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 27 g
  • Protein: 41 %
  • Kulhydrat: 4 %
  • Fedt: 55 %
Print