Peberfrugtsuppe med sprød gremolata

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(10 vurderinger)

30 min

En super flot og hurtig vegetarsuppe med mange farver.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk rapsolie
  • 2 finthakkede rødløg (ca. 150 g)
  • 2 store finthakkede fed hvidløg
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe
  • 1½ dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 gul peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
  • 1 rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
  • 300 g frosne grønne bønner i mindre stykker

Gremolata

Tilbehør

  • 375 g ristet naanbrød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt suppe, vand, salt og peber og bring suppen i kog under omrøring. Kom peberfrugt og grønne bønner i suppen og kog suppen ved svag varme i ca. 3 min. Smag til.

Gremolata

Mos osten med en gaffel og bland den med persille, citronskal og mandler.

Anret suppen i varme skåle og kom gremolataen på toppen. Server lune ristede naanbrød til.

Sådan snitter du løg

Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag