Peberfrugtsuppe med sprød gremolata

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

30 min

En super flot og hurtig vegetarsuppe med mange farver.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk rapsolie
  • 2 finthakkede rødløg (ca. 150 g)
  • 2 store finthakkede fed hvidløg
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • 1½ dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 gul peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
  • 1 rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
  • 300 g frosne grønne bønner i mindre stykker

Gremolata

Tilbehør

  • 375 g ristet naanbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt suppe, vand, salt og peber og bring suppen i kog under omrøring. Kom peberfrugt og grønne bønner i suppen og kog suppen ved svag varme i ca. 3 min. Smag til.

Gremolata

Mos osten med en gaffel og bland den med persille, citronskal og mandler.

Anret suppen i varme skåle og kom gremolataen på toppen. Server lune ristede naanbrød til.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag