Peberfrugtsuppe med sprød gremolata

Bedømmelse

(5 vurderinger)

30 min

En super flot og hurtig vegetarsuppe med mange farver.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 spsk rapsolie
  • 2 finthakkede rødløg (ca. 150 g)
  • 2 store finthakkede fed hvidløg
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • 1½ dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 gul peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
  • 1 rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
  • 300 g frosne grønne bønner i mindre stykker

Gremolata

Tilbehør

  • 375 g ristet naanbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt suppe, vand, salt og peber og bring suppen i kog under omrøring. Kom peberfrugt og grønne bønner i suppen og kog suppen ved svag varme i ca. 3 min. Smag til.

Gremolata

Mos osten med en gaffel og bland den med persille, citronskal og mandler.

Anret suppen i varme skåle og kom gremolataen på toppen. Server lune ristede naanbrød til.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9620 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 30 %

Print

Kilde: