Peberfrugtsuppe med sprød gremolata

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

30 min

En super flot og hurtig vegetarsuppe med mange farver.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 spsk rapsolie
  • 2 finthakkede rødløg (ca. 150 g)
  • 2 store finthakkede fed hvidløg
  • 1 liter Karolines Køkken® Klassisk Tomatsuppe Klassisk tomatsuppe
  • 1½ dl vand
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 gul peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
  • 1 rød peberfrugt i små tern (ca. 150 g)
  • 300 g frosne grønne bønner i mindre stykker

Gremolata

Tilbehør

  • 375 g ristet naanbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og hvidløg i ca. 2 min. Tilsæt suppe, vand, salt og peber og bring suppen i kog under omrøring. Kom peberfrugt og grønne bønner i suppen og kog suppen ved svag varme i ca. 3 min. Smag til.

Gremolata

Mos osten med en gaffel og bland den med persille, citronskal og mandler.

Anret suppen i varme skåle og kom gremolataen på toppen. Server lune ristede naanbrød til.

Sådan snitter du løg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,1 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 52 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: