Pebersauce til oksefilet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

1 timer

Denne opskrift på pebersauce til oksefilet har masser af smag og er nem at tilberede. Den syrlige cremefraiche og den krydrede ansjosblandning giver en fyldig og lækker smag.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Opskriften gælder for 24 personer

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld ansjoserne til afdrypning i en sigte. Kom ansjoser og de øvrige ingredienser (undtagen cremefraiche) i en blender. Blend dem i ca. 2 min. Vend ansjosblandingen i cremefraichen og smag til. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Rør den op inden serveringen.

Tip

Stop blenderen nogle gange og rør godt rundt i blandingen.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 17410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,6 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 6 %
  • Fedt: 89 %

Print

Kilde:

Vin match

Syrah Nordrhône, Frankrig

Denne lækre sauce er noget af en udfordring for vinen. Pga oksekødet vil det umiddelbart bedste valg være en rødvin på syrah-druen, helst fra Nordrhône (Hermitage, Crozes-Hermitage, Cornas, St. Joseph) Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til oksekød

Andre gode forslag