Pebersauce til oksefilet

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

1 timer

Denne opskrift på pebersauce til oksefilet har masser af smag og er nem at tilberede. Den syrlige cremefraiche og den krydrede ansjosblandning giver en fyldig og lækker smag.

Ingredienser

Opskriften gælder for 24 personer

Sådan gør du

Sådan gør du

Hæld ansjoserne til afdrypning i en sigte. Kom ansjoser og de øvrige ingredienser (undtagen cremefraiche) i en blender. Blend dem i ca. 2 min. Vend ansjosblandingen i cremefraichen og smag til. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst 1 time. Rør den op inden serveringen.

Tip

Stop blenderen nogle gange og rør godt rundt i blandingen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 17410 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,6 g
  • Protein: 5 %
  • Kulhydrat: 6 %
  • Fedt: 89 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Vin match

Syrah Nordrhône, Frankrig

Denne lækre sauce er noget af en udfordring for vinen. Pga oksekødet vil det umiddelbart bedste valg være en rødvin på syrah-druen, helst fra Nordrhône (Hermitage, Crozes-Hermitage, Cornas, St. Joseph) Kilde: Martin Nordkvist

Læs om vin til oksekød