Persillekartofler med røget lammekølle
1 timer

Persillekartofler med røget lammekølle

Med denne simple og lækre opskrift på persillekartofler med røget lammekølle er du sikret en velsmagende hovedret. Glæd dig til at nyde denne fantastiske ret.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Persillekartofler med røget lammekølle

Med denne simple og lækre opskrift på persillekartofler med røget lammekølle er du sikret en velsmagende hovedret. Glæd dig til at nyde denne fantastiske ret.

Antal portioner
  • 1¼ kg små, faste og skrællede kartofler
  • 25 g smør
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ¾ dl vand
  • 1¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl hakket frisk kruspersille
  • 12 skiver røget lammekølle, tyndtskåret

Tilbehør

  • brøndkarse

Fremgangsmåde:

Halver de små kartofler på tværs. Lad fedtstoffet blive varmt i en gryde ved kraftig varme, men uden at brune. Svits hvidløget i ca. 1 min. Tilsæt kartofler, vand, salt og peber. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 25 min. eller til kartoflerne er møre. Vend af og til i kartoflerne. Vend forsigtigt persille i og smag til.

Ved serveringen

Anret de varme kartofler på portionstallerkener sammen med røget lammekølle.

Kilde:
  • Energiindhold for hele retten: 6230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 27 %
Print