Persillekartofler med røget lammekølle

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Med denne simple og lækre opskrift på persillekartofler med røget lammekølle er du sikret en velsmagende hovedret. Glæd dig til at nyde denne fantastiske ret.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1¼ kg små, faste og skrællede kartofler
  • 25 g smør
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ¾ dl vand
  • 1¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl hakket frisk kruspersille
  • 12 skiver røget lammekølle, tyndtskåret

Tilbehør

  • brøndkarse

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver de små kartofler på tværs. Lad fedtstoffet blive varmt i en gryde ved kraftig varme, men uden at brune. Svits hvidløget i ca. 1 min. Tilsæt kartofler, vand, salt og peber. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 25 min. eller til kartoflerne er møre. Vend af og til i kartoflerne. Vend forsigtigt persille i og smag til.

Ved serveringen

Anret de varme kartofler på portionstallerkener sammen med røget lammekølle.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag