Persillekartofler med røget lammekølle - Opskrifter - Arla

Persillekartofler med røget lammekølle

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

1 timer

Med denne simple og lækre opskrift på persillekartofler med røget lammekølle er du sikret en velsmagende hovedret. Glæd dig til at nyde denne fantastiske ret.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1¼ kg små, faste og skrællede kartofler
  • 25 g smør
  • 1 lille knust fed hvidløg
  • ¾ dl vand
  • 1¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dl hakket frisk kruspersille
  • 12 skiver røget lammekølle, tyndtskåret

Tilbehør

  • brøndkarse

Sådan gør du

Sådan gør du

Halver de små kartofler på tværs. Lad fedtstoffet blive varmt i en gryde ved kraftig varme, men uden at brune. Svits hvidløget i ca. 1 min. Tilsæt kartofler, vand, salt og peber. Lad retten koge ved svag varme og under låg i ca. 25 min. eller til kartoflerne er møre. Vend af og til i kartoflerne. Vend forsigtigt persille i og smag til.

Ved serveringen

Anret de varme kartofler på portionstallerkener sammen med røget lammekølle.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6230 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 17,1 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: