Persillesauce og grillstegte kyllingefileter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Rul et stykke bacon om kyllingefileterne, og retten er pludselig en forklædt udgave af "stegt flæsk med persillesovs"

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 4 grillstegte kyllingefileter
  • 1 kg kogte kartofler
  • 400 g dampede porrer
  • 200 g dampede ærter

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring Hvid MælkeSauce i kog i en lille gryde. Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Server persillesaucen til fx grillstegt kyllingebrystfilet, kogte kartofler, porrer og ærter.

Tips

I stedet for persille kan saucen tilsættes 1 dl friskhakket dild. Husk at koge persillesaucen godt igennem med persillen, hvis saucen ikke skal serveres med det samme.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,6 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag