Persillesauce og grillstegte kyllingefileter

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Rul et stykke bacon om kyllingefileterne, og retten er pludselig en forklædt udgave af "stegt flæsk med persillesovs"

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 4 grillstegte kyllingefileter
  • 1 kg kogte kartofler
  • 400 g dampede porrer
  • 200 g dampede ærter

Sådan gør du

Sådan gør du

Bring Hvid MælkeSauce i kog i en lille gryde. Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Server persillesaucen til fx grillstegt kyllingebrystfilet, kogte kartofler, porrer og ærter.

Tips

I stedet for persille kan saucen tilsættes 1 dl friskhakket dild. Husk at koge persillesaucen godt igennem med persillen, hvis saucen ikke skal serveres med det samme.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 10180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,6 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: