Persillesauce og grillstegte kyllingefileter
45 min

Persillesauce og grillstegte kyllingefileter

Rul et stykke bacon om kyllingefileterne, og retten er pludselig en forklædt udgave af "stegt flæsk med persillesovs"
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Persillesauce og grillstegte kyllingefileter

Rul et stykke bacon om kyllingefileterne, og retten er pludselig en forklædt udgave af "stegt flæsk med persillesovs"

Antal portioner

Hertil

  • 4 grillstegte kyllingefileter
  • 1 kg kogte kartofler
  • 400 g dampede porrer
  • 200 g dampede ærter

Fremgangsmåde:

Bring Hvid MælkeSauce i kog i en lille gryde. Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt persille og smag til med salt og peber.

Server persillesaucen til fx grillstegt kyllingebrystfilet, kogte kartofler, porrer og ærter.

Tips

I stedet for persille kan saucen tilsættes 1 dl friskhakket dild. Husk at koge persillesaucen godt igennem med persillen, hvis saucen ikke skal serveres med det samme.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 10180 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 36,6 g
  • Protein: 29 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 22 %
Print