Pesto-marinerede svampe til ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

En himmerigsmundfuld i al sin enkelthed. Den skønne faste, salte ost får følgeskabe af dejlige ristede svampe med smag fra basilikumpesto.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 tsk olivenolie
  • 150 g blandede svampe - hele, halve og i skiver, fx kejserhatte, bøgehatte og champignoner
  • ¼ tsk fint salt
  • 2 spsk basilikumpesto

Tilbehør

  • ristet ciabattabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en pande. Rist svampene i 2-3 min. Drys med salt og vend pestoen sammen med svampe. Smag til.

Server de lune svampe sammen med osten og det ristede brød.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 62 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: