Pesto-marinerede svampe til ost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

En himmerigsmundfuld i al sin enkelthed. Den skønne faste, salte ost får følgeskabe af dejlige ristede svampe med smag fra basilikumpesto.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 tsk olivenolie
  • 150 g blandede svampe - hele, halve og i skiver, fx kejserhatte, bøgehatte og champignoner
  • ¼ tsk fint salt
  • 2 spsk basilikumpesto

Tilbehør

  • ristet ciabattabrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad olien blive varm i en pande. Rist svampene i 2-3 min. Drys med salt og vend pestoen sammen med svampe. Smag til.

Server de lune svampe sammen med osten og det ristede brød.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2690 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 3,7 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 23 %
  • Fedt: 62 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: