Pitabrød med æggefyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

God hjemmelavet æggesalat med masser af karse serveret i pitabrød. God som ta-med-mad eller et mellemmåltid derhjemme.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 pitabrød
  • 4 spsk krydret mayonnaise fx miracle whip balance

Æggefyld

  • 4 hårdkogte, hakkede æg
  • 1 spsk finthakket salatløg
  • 1 dl frisk, klippet karse
  • ½ tsk fint salt
  • friskkværnet peber

Pynt:

  • karse

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær den øverste kant af pitabrødene og smør indersiderne med mayonnaise.

Æggefyld

Vend forsigtigt æg sammen med de øvrige ingredienser og smag til. Fordel æggefyldet i de 4 pitabrød.

Sådan koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 36 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: