Pitabrød med æggefyld

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

God hjemmelavet æggesalat med masser af karse serveret i pitabrød. God som ta-med-mad eller et mellemmåltid derhjemme.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 pitabrød
  • 4 spsk krydret mayonnaise fx miracle whip balance

Æggefyld

  • 4 hårdkogte, hakkede æg
  • 1 spsk finthakket salatløg
  • 1 dl frisk, klippet karse
  • ½ tsk fint salt
  • friskkværnet peber

Pynt:

  • karse

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær den øverste kant af pitabrødene og smør indersiderne med mayonnaise.

Æggefyld

Vend forsigtigt æg sammen med de øvrige ingredienser og smag til. Fordel æggefyldet i de 4 pitabrød.

Sådan koger du æg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: