Pitabrød med æggefyld

Bedømmelse

(1 vurderinger)

15 min

God hjemmelavet æggesalat med masser af karse serveret i pitabrød. God som ta-med-mad eller et mellemmåltid derhjemme.

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 pitabrød
  • 4 spsk krydret mayonnaise fx miracle whip balance

Æggefyld

  • 4 hårdkogte, hakkede æg
  • 1 spsk finthakket salatløg
  • 1 dl frisk, klippet karse
  • ½ tsk fint salt
  • friskkværnet peber

Pynt:

  • karse

Sådan gør du

Sådan gør du

Skær den øverste kant af pitabrødene og smør indersiderne med mayonnaise.

Æggefyld

Vend forsigtigt æg sammen med de øvrige ingredienser og smag til. Fordel æggefyldet i de 4 pitabrød.

Koger du æg

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,1 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 36 %

Print

Kilde: