Pitabrød med blåskimmelost

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Klassiske pitabrød peppet op med blåskimmelost og bacon - det er mad der både er hurtigt og nemt at lave.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Tag osten ud af køleskabet og del skiverne i mindre stykker. Lad den stå ved stuetemperatur i ca. ½ time. Skær baconskiverne i små stykker og steg dem ved svag varme på en tør pande til de er gyldne og sprøde. Lad baconstykkerne dryppe af på fedtsugende papir. Lun pitabrødene som angivet på emballagen. Skær den øverste kant af brødene og smør indersiden med skimmelost. Fyld pitabrødene med salat, majskerner og bacon.

Tip

I stedet for danablu kan du bruge en blå- og hvidskimmelost sammen med ærter, lucernespirer og icebergsalat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 1,7 g
  • Protein: 19 %
  • Kulhydrat: 59 %
  • Fedt: 22 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: