Pitatoast med ostetern

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Pitatoast forener pitabrød og toast, så du får sprødt brød med frisk fyld.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 gulerødder

Sådan gør du

Sådan gør du

Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skrå skiver.

Flæk pitabrødene og smør ydersiderne med smør. Læg de flækkede pitabrød, med smørsiden udad, sammen om tomater, salt, peber, oregano, skinke, ostetern og gulerødder. Pitatoastene kan tilberedes på forskellige måder.

Grillpande

Lad en grillpande blive godt varm og grill pitatoastene ca. 2 min. på hver side - tryk dem sammen med en paletkniv.

Ovn

Læg pitatoastene på et stykke bagepapir og træk det over på en varm plade. Gratiner toastene øverst i ovnen ca. 5 min. på hver side ved 250° - traditionel ovn.

Toastmaskine

Rist pitatoastene i ca. 5 min.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9920 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 37,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 38 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: