Pizza med friskost og grønne bønner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En dejlig pizza med flødeost og letbagte grøntsager. På toppen lufttørret okseinderlår og frisk, sprød salat.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pizza

  • 1 pakke pizzadej - færdig
  • 200 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 3 spsk finthakkede friske basilikumblade
  • 6 blommetomater i skiver (ca. 500 g)
  • 1 stort rødløg i tynde skiver (ca. 100 g)
  • 4 spsk hakkede sorte oliven uden sten
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Marinerede bønner

  • 200 g rensede friske haricots verts
  • 2 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 3 finthakkede skalotteløg (ca. 100 g)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 liter skyllede blandede babysalatblade fx. rucola, feldsalat og rødbedeblade
  • 200 g bresaola - lufttørret okseinderlår

Pynt

  • frisk basilikumblad

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Pizza

Læg pizzadejen på en plade med bagepapir og lad den stå på køkkenbordet i ca. 10 min. Forbag pizzadejen midt i ovnen. Rør imens osten med hvidløg og basilikum. Lad bunden køle af i ca. 10 min. Fordel ostecremen på bunden. Læg tomater, rødløg, oliven, salt og peber på og bag pizzaen færdig midt i ovnen.

Marinerede bønner

Kom bønnerne i kogende vand tilsat salt og kog dem, uden låg, i ca. 3 min. - eller til de er møre. Lad løgene koge med de sidste 10 sek. Hæld bønner og løg i en sigte, brus dem over med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Vend bønnerne med olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber. Smag til.

Ved serveringen

Læg salat og bresaola på pizzaen. Pynt med basilikumblade. Anret de marinerede bønner i en skål og server dem til.

Forbagning

Ca. 8 min. ved 225° - traditionel ovn.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225° - traditonel ovn.

Tip

I stedet for bresaola kan du bruge spegeskinke eller røget filet.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag