Pizza med friskost og grønne bønner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En dejlig pizza med flødeost og letbagte grøntsager. På toppen lufttørret okseinderlår og frisk, sprød salat.

Ingredienser

Antal portioner

Pizza

  • 1 pakke pizzadej - færdig
  • 200 g Buko® flødeost naturel 25% Naturel
  • 2 små finthakkede fed hvidløg
  • 3 spsk finthakkede friske basilikumblade
  • 6 blommetomater i skiver (ca. 500 g)
  • 1 stort rødløg i tynde skiver (ca. 100 g)
  • 4 spsk hakkede sorte oliven uden sten
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Marinerede bønner

  • 200 g rensede friske haricots verts
  • 2 liter vand
  • 1 tsk groft salt
  • 3 finthakkede skalotteløg (ca. 100 g)
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 liter skyllede blandede babysalatblade fx. rucola, feldsalat og rødbedeblade
  • 200 g bresaola - lufttørret okseinderlår

Pynt

  • frisk basilikumblad

Sådan gør du

Sådan gør du

Pizza

Læg pizzadejen på en plade med bagepapir og lad den stå på køkkenbordet i ca. 10 min. Forbag pizzadejen midt i ovnen. Rør imens osten med hvidløg og basilikum. Lad bunden køle af i ca. 10 min. Fordel ostecremen på bunden. Læg tomater, rødløg, oliven, salt og peber på og bag pizzaen færdig midt i ovnen.

Marinerede bønner

Kom bønnerne i kogende vand tilsat salt og kog dem, uden låg, i ca. 3 min. - eller til de er møre. Lad løgene koge med de sidste 10 sek. Hæld bønner og løg i en sigte, brus dem over med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Vend bønnerne med olivenolie, hvidvinseddike, salt og peber. Smag til.

Ved serveringen

Læg salat og bresaola på pizzaen. Pynt med basilikumblade. Anret de marinerede bønner i en skål og server dem til.

Forbagning

Ca. 8 min. ved 225° - traditionel ovn.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225° - traditonel ovn.

Tip

I stedet for bresaola kan du bruge spegeskinke eller røget filet.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9790 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 30,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 43 %
  • Fedt: 36 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: