Pocherede æg - den nemme

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

En supernem metode til at lave pocherede æg, som lykkes hver gang. Pocherede æg er lækre og kan være med til at højne nydelsen af en salat, en pastaret og meget andet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 tsk smagsneutral olie, fx rapsolie
  • 4 æg
  • vand

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg et stykke husholdningsfilm ned i 4 små glas, så filmen danner en skål nede i glassene. Smør husholdningsfilmen med lidt olie. Slå et æg ud i hvert glas, saml filmen omkring æggene og luk æggepakkerne godt til ved at sno husholdningsfilmen rundt. Læg æggene i køleskabet til du skal pochere. Bring rigeligt vand i kog i en gryde. Kog æggepakkerne i ca. 5 min. Tag pakkerne op af vandet, lad dem dryppe af og fjern filmen efter ca. 1 min.

Sådan koger du æg

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 0 g
  • Protein: 36 %
  • Kulhydrat: 2 %
  • Fedt: 62 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag