Pocherede æg - den nemme

Pocherede æg - den nemme

15 min

En supernem metode til at lave pocheret æg, som lykkes hver gang. SLut med at spørge: "Hvordan pocherer man et æg?". Pocherede æg er lækre og kan være med til at højne nydelsen af en salat, en pastaret og meget andet. Lav pocheret æg fx til morgenmad eller frokost.

Mere inspiration

Er du i tvivl om hvor længe et æg skal koge?

Velbekomme!
Tip

I stedet for smagsneutral olie til at smøre filmen med, kan du smagsætte dit æg fx med trøffelolie eller sesamolie.

Serveringsforslag

Server stegte tern af chorizopølse og stegte grønne asparges til de porcherede æg.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

1421 kJ / 340 kcal

Næringsindhold pr. 100g

667 kJ / 159 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0 g
Protein: 31,4 % 12,3 g
Kulhydrat: 2 % 0,8 g
Fedt: 66,6 % 12 g
Relateret video
Sådan koger du æg

Du kan se mere om at koge æg i Karolines Køkkenskole.

Ingredienser