Portionsomelet med sprøde grøntsager - Opskrifter - Arla

Portionsomelet med sprøde grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Små omeletter med lækkert fyld. God med et stykke ristet rugbrød.

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 æg
  • ¾ dl vand
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g smør
  • 100 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%
  • 25 g smør
  • 2 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
  • 1 blomkål i små buketter (ca. 500 g)
  • 200 g slikærter
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 300 g røget kalkunbryst i tynde skiver

Pynt

  • fintklippet purløg

Tilbehør

  • 400 g hårdtristet rugbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Pisk æg, vand, salt og peber sammen. Smelt ¼ af smørret ved jævn varme i en pande (ca. 14 cm i diameter). Hæld ca. ½ dl af æggeblandingen i panden og bag omeletten i ca. 1 min. - skub let i blandingen mens den stivner. Fordel 25 g revet ost på omeletten og bag den i yderligere ca. 1 min. Hold omeletten varm, fx i ovnen og bag de sidste 3 omeletter.

Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og blomkål i ca. 3 min. Tilsæt slikærter og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt salt og peber og smag til.

Læg omeletterne på varme tallerkener og fold dem sammen omkring grøntsager og skinke. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 52,6 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 32 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: