

Portionsomelet med sprøde grøntsager
45 min
Små omeletter med lækkert fyld. God med et stykke ristet rugbrød.
Ingredienser
Antal portioner
- 3 æg
- ¾ dl vand
- ¼ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 10 g smør
- 100 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%
- 25 g smør
- 2 rødløg i tynde både (ca. 150 g)
- 1 blomkål i små buketter (ca. 500 g)
- 200 g slikærter
- ½ tsk groft salt
- friskkværnet peber
- 300 g røget kalkunbryst i tynde skiver
Pynt
- fintklippet purløg
Tilbehør
- 400 g hårdtristet rugbrød
Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000
Sådan gør du
Sådan gør du
Pisk æg, vand, salt og peber sammen. Smelt ¼ af smørret ved jævn varme i en pande (ca. 14 cm i diameter). Hæld ca. ½ dl af æggeblandingen i panden og bag omeletten i ca. 1 min. - skub let i blandingen mens den stivner. Fordel 25 g revet ost på omeletten og bag den i yderligere ca. 1 min. Hold omeletten varm, fx i ovnen og bag de sidste 3 omeletter.
Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg og blomkål i ca. 3 min. Tilsæt slikærter og svits i yderligere ca. 1 min. Tilsæt salt og peber og smag til.
Læg omeletterne på varme tallerkener og fold dem sammen omkring grøntsager og skinke. Server straks.
Næringsindhold
- Energiindhold for hele retten: 9130 kJ
- Energifordeling:
- Fiber: 52,6 g
- Protein: 27 %
- Kulhydrat: 41 %
- Fedt: 32 %