Postej med salat

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Postej er ikke kun til madpakken. Salaten med peberfrugt og iceberg giver et friskt modspil til denne skønne postej.

Ingredienser

Antal portioner

Postej

  • 300 g hakket svinelever
  • 150 g magert hakket svinekød fx skinkekød
  • 1 æg
  • 2 spsk hvedemel
  • 1 hakket zittauerløg
  • 2 dl mælk
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 tsk tørret merian

Salat

  • 4 dl grøntsagsbouillon
  • 2 dl bulgur (ca. 150 g)
  • 1 liter icebergsalat i strimler
  • 1 gul peberfrugt i strimler
  • 1 dl græskarkerner (ca. 100 g)

Dressing

Tilbehør:

  • 240 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Postej

Rør lever og skinkekød sammen med de øvrige ingredienser. Hæld farsen i en smurt ovnfast form (ca. 9 dl) og bag postejen nederst i ovnen.

Salat

Bring bouillonen i kog i en tykbundet gryde og tilsæt bulguren. Kog den ved svag varme og under låg i 10 min. Tag gryden fra varmen og lad bulguren trække i 10 min. Lad den køle af. Fordel icebergsalaten på et fad. Læg herpå bulgur, peberfrugt og græskarkerner i striber.

Dressing

Skær flødeosten i mindre stykker og rør den blød med mælk, lidt efter lidt. Server postejen lun sammen med salat og flødeost-dressing.

Bagetid

Ca. 55 min. ved 200°.

Frysetip

Kan fryses inden bagning.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 31,6 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 41 %
  • Fedt: 34 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: