Postejcreme med cognacrosiner - Opskrifter - Arla

Postejcreme med cognacrosiner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Få den gode smag frem med en sjat cognac og rosiner.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl lyse rosiner
  • 2 spsk cognac

Hertil

  • 1 flute i skiver - ristede

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom rosiner og cognac i en skål og lad dem trække i mindst 1 time.

Rør leverpostej og kvark sammen med cognac, halvdelen af rosinerne og persille. Server postejcremen i en skål sammen med ristede fluteskiver. Pynt med resten af rosinerne og persille.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 38 %
  • Alkohol: 5 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: