Postejcreme med cognacrosiner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Få den gode smag frem med en sjat cognac og rosiner.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 dl lyse rosiner
  • 2 spsk cognac

Hertil

  • 1 flute i skiver - ristede

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom rosiner og cognac i en skål og lad dem trække i mindst 1 time.

Rør leverpostej og kvark sammen med cognac, halvdelen af rosinerne og persille. Server postejcremen i en skål sammen med ristede fluteskiver. Pynt med resten af rosinerne og persille.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 38 %
  • Alkohol: 5 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: