Postejcreme med cognacrosiner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Få den gode smag frem med en sjat cognac og rosiner.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl lyse rosiner
  • 2 spsk cognac

Hertil

  • 1 flute i skiver - ristede

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom rosiner og cognac i en skål og lad dem trække i mindst 1 time.

Rør leverpostej og kvark sammen med cognac, halvdelen af rosinerne og persille. Server postejcremen i en skål sammen med ristede fluteskiver. Pynt med resten af rosinerne og persille.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 38 %
  • Alkohol: 5 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag