Postejcreme med cognacrosiner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

Få den gode smag frem med en sjat cognac og rosiner.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 dl lyse rosiner
  • 2 spsk cognac

Hertil

  • 1 flute i skiver - ristede

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom rosiner og cognac i en skål og lad dem trække i mindst 1 time.

Rør leverpostej og kvark sammen med cognac, halvdelen af rosinerne og persille. Server postejcremen i en skål sammen med ristede fluteskiver. Pynt med resten af rosinerne og persille.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6030 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 38 %
  • Alkohol: 5 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag