Quesadillas med kyllingelever
30 min

Quesadillas med kyllingelever

Mexicansk-inspirerede pandekager med smeltet ost og et overraskende indslag af banan. Bananen dulmer den hotte ost en smule.
Bedømmelse (1 vurderinger)

Min bedømmelse:

Quesadillas med kyllingelever

Mexicansk-inspirerede pandekager med smeltet ost og et overraskende indslag af banan. Bananen dulmer den hotte ost en smule.

Antal portioner

Bønnesalat med banan

  • 1 dåse cannellinibønner
  • 250 g optøede, frosne majskerner
  • 4 stilke bladselleri i små tern
  • 2 spsk fintstrimlede blade af bladselleri
  • 2 bananer i kvarte skiver
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk groft salt

Tilbehør

  • 1 citron i tykke skiver

Fremgangsmåde:

Rens kyllingeleverne for sener og hinder. Tør leverstykkerne og skær dem i små tern. Lad fedtstoffet blive gyldent i en pande. Steg leverne ved jævn varme i ca. 3 min. - vend dem af og til. Fordel de stegte kyllingelevere, tomattern, salt og ost på pandekagerne. Fold den ene side ind over fyldet (til halvmåner) og læg pandekagerne på en plade med bagepapir. Dæk alle pandekagerne med alufolie - stop det lidt ned under pandekagerne, så det ligger fast. Bag de 8 quesadillas midt i ovnen.

Bønnesalat med banan

Hæld bønnerne i en sigte, brus over med koldt vand og lad dem dryppe godt af. Bland bønner, majs, bladselleritern, -blade, banan, citronsaft og salt. Kom salaten i en skål og server den sammen med de varme quesadillas.

Tips

I sæsonen kan du også bruge bælgede friske hestebønner, som du koger møre i letsaltet vand.

Kyllingeleveren kan erstattes af kyllingefilet i tern.

Bagetid

Ca. 10 min. ved 225°.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 11530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,2 g
  • Protein: 22 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 29 %
Print