Rå grød med kærnemælk, rugflager og frugt

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(9 vurderinger)

15 min

Kold og ukogt grød lyder måske specielt, men faktisk overrasker den ved at være et hit for både grødelskere og dem, der ikke er til klassisk varm grød.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 dl Karolines Køkken® Skyr 0,2% Skyr 0,2%
  • 2 dl kærnemælk
  • 1 spsk flydende honning
  • ½ tsk vaniljepulver
  • 1 æble i tern
  • 2½ dl grovvalsede rugflager, havre- eller bygflager
  • 75 g blåbær
  • 25 g ristede og grofthakkede hasselnøddekerner
  • 1 banan i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland skyr, kærnemælk, honning, vaniljepulver, æbletern og halvdelen af flagerne sammen. Blend med en stavblender blandingen til en jævn grød. Tilsæt resten af flagerne sammen med blåbær (gem nogle til pynt), hasselnødder og banan. Smag til.

Anret grøden i en skål med skyr, hybenmarmelade og blåbær fordelt på toppen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4210 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 23,2 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 70 %
  • Fedt: 14 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: