Rabarber- og chokoladefromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Sødt og syndigt. Rabarber og chokolade er en fortrinligt makkerpar!

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • 25 g grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt chokoladen i piskefløden i en gryde ved lav varme. Den må ikke koge. Stil chokoladefløden i køleskabet, til den er helt kold - mindst 1 time. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Kog rabarberne stille sammen med vand og sukker til en kompot i ca. 10 min. Blend den helt jævn. Smelt husblassen med det vand, der hænger ved, i den varme kompot. Lad den køle af. Pisk chokoladefløde og æggehvider stive hver for sig, og vend begge dele i rabarberkompotten. Hæld moussen i portionsskåle og stil dem i køleskabet i mindst 2 timer. Pynt med chokolade.

Sådan bruger du rabarber

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: