Rabarber- og chokoladefromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Sødt og syndigt. Rabarber og chokolade er en fortrinligt makkerpar!

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • 25 g grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt chokoladen i piskefløden i en gryde ved lav varme. Den må ikke koge. Stil chokoladefløden i køleskabet, til den er helt kold - mindst 1 time. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Kog rabarberne stille sammen med vand og sukker til en kompot i ca. 10 min. Blend den helt jævn. Smelt husblassen med det vand, der hænger ved, i den varme kompot. Lad den køle af. Pisk chokoladefløde og æggehvider stive hver for sig, og vend begge dele i rabarberkompotten. Hæld moussen i portionsskåle og stil dem i køleskabet i mindst 2 timer. Pynt med chokolade.

Sådan bruger du rabarber

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 57 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: