Rabarber- og chokoladefromage

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

60+ min

Sødt og syndigt. Rabarber og chokolade er en fortrinligt makkerpar!

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • 25 g grofthakket mørk chokolade (ca. 55% kakao)

Sådan gør du

Sådan gør du

Smelt chokoladen i piskefløden i en gryde ved lav varme. Den må ikke koge. Stil chokoladefløden i køleskabet, til den er helt kold - mindst 1 time. Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Kog rabarberne stille sammen med vand og sukker til en kompot i ca. 10 min. Blend den helt jævn. Smelt husblassen med det vand, der hænger ved, i den varme kompot. Lad den køle af. Pisk chokoladefløde og æggehvider stive hver for sig, og vend begge dele i rabarberkompotten. Hæld moussen i portionsskåle og stil dem i køleskabet i mindst 2 timer. Pynt med chokolade.

Sådan bruger du rabarber

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 11,4 g
  • Protein: 4 %
  • Kulhydrat: 39 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: