Ragout med rød karry, mandler og abrikoser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Ragout med abrikos, mandler, rosiner og karry serveret til kylling.

Ingredienser

Antal portioner

Ragout

  • 200 g couscousgryn (ca. 2½ dl)
  • ¾ tsk groft salt
  • ¼ liter kogende vand
  • ½ agurk i skiver

Tilbehør

  • 800 g stegte kyllingeunderlår
  • både af citron (usprøjtet)

Sådan gør du

Sådan gør du

Ragout

Kom mandlerne i en kold pande og rist dem - først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne. Bring de tørrede frugter, karrypasta og vand i kog i en gryde. Kog frugterne ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt fløde og salt, varm ragouten igennem og smag til. Tilsæt evt. mere vand hvis ragouten er for tyk.

Kom imens couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker.

Ved serveringen

Læg agurkeskiver og couscous i et fad og anret herpå de stegte kyllingelår. Hæld ragouten i en varm skål og drys med mandler. Server citronbåde til.

Frysetip

Ragouten kan fryses uden mandler.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: