Ragout med rød karry, mandler og abrikoser

Bedømmelse

(0 vurderinger)

1 timer

Ragout med abrikos, mandler, rosiner og karry serveret til kylling.

Ingredienser

Antal portioner

Ragout

  • 200 g forkogte couscousgryn (ca. 2½ dl)
  • ¾ tsk groft salt
  • ¼ liter kogende vand
  • ½ agurker i skiver

Tilbehør

  • 800 g stegte kyllingeunderlår
  • både af citroner

Sådan gør du

Sådan gør du

Ragout

Kom mandlerne i en kold pande og rist dem - først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne. Bring de tørrede frugter, karrypasta og vand i kog i en gryde. Kog frugterne ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt fløde og salt, varm ragouten igennem og smag til. Tilsæt evt. mere vand hvis ragouten er for tyk.

Kom imens couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker.

Ved serveringen

Læg agurkeskiver og couscous i et fad og anret herpå de stegte kyllingelår. Hæld ragouten i en varm skål og drys med mandler. Server citronbåde til.

Frysetip

Ragouten kan fryses uden mandler.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 13120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 25 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: