Ragout med rød karry, mandler og abrikoser
1 timer

Ragout med rød karry, mandler og abrikoser

Ragout med abrikos, mandler, rosiner og karry serveret til kylling.
Fryseegnet
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Ragout med rød karry, mandler og abrikoser

Ragout med abrikos, mandler, rosiner og karry serveret til kylling.

Antal portioner

Ragout

  • 200 g forkogte couscousgryn (ca. 2½ dl)
  • ¾ tsk groft salt
  • ¼ liter kogende vand
  • ½ agurk i skiver

Tilbehør

  • 800 g stegte kyllingeunderlår
  • både af citroner

Fremgangsmåde:

Ragout

Kom mandlerne i en kold pande og rist dem - først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne. Bring de tørrede frugter, karrypasta og vand i kog i en gryde. Kog frugterne ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt fløde og salt, varm ragouten igennem og smag til. Tilsæt evt. mere vand hvis ragouten er for tyk.

Kom imens couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker.

Ved serveringen

Læg agurkeskiver og couscous i et fad og anret herpå de stegte kyllingelår. Hæld ragouten i en varm skål og drys med mandler. Server citronbåde til.

Tips

Ragouten kan fryses uden mandler.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 13120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 25 %
Print