Ragout med rød karry, mandler og abrikoser

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Ragout med abrikos, mandler, rosiner og karry serveret til kylling.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Ragout

  • 50 g smuttede mandler
  • 200 g tørrede abrikoser
  • 200 g lyse rosiner
  • 1½ spsk rød karrypasta
  • 2 dl vand
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%
  • ½ tsk groft salt
  • 200 g couscousgryn (ca. 2½ dl)
  • ¾ tsk groft salt
  • ¼ liter kogende vand
  • ½ agurk i skiver

Tilbehør

  • 800 g stegte kyllingeunderlår
  • både af citron (usprøjtet)

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Ragout

Kom mandlerne i en kold pande og rist dem - først 2 min. ved kraftig varme og derefter ved jævn varme til de er gyldne. Bring de tørrede frugter, karrypasta og vand i kog i en gryde. Kog frugterne ved svag varme og under låg i ca. 5 min. Tilsæt fløde og salt, varm ragouten igennem og smag til. Tilsæt evt. mere vand hvis ragouten er for tyk.

Kom imens couscousgryn og salt i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 min. - rør med en gaffel et par gange, mens de trækker.

Ved serveringen

Læg agurkeskiver og couscous i et fad og anret herpå de stegte kyllingelår. Hæld ragouten i en varm skål og drys med mandler. Server citronbåde til.

Frysetip

Ragouten kan fryses uden mandler.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 13120 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,3 g
  • Protein: 15 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag