Raitadressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Klassisk indisk yoghurtdressing. Perfekt til stegt kød, kylling og ris.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland yoghurt med hvidløg, salt, spidskommen og peber. Smag til. Server raitadressingen til stegt kød, fx kylling, laks, grøntsager, kogt ris eller bulgur.

Tip

Dressingen smager også godt med 1 spsk hakket frisk mynte/ 1 hakket tomat/ 1 hakket æble eller 1 dl groftreven agurk/gulerod.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 410 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: