Raitadressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

15 min

Klassisk indisk yoghurtdressing. Perfekt til stegt kød, kylling og ris.

Ingredienser

Antal portioner

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland yoghurt med hvidløg, salt, spidskommen og peber. Smag til. Server raitadressingen til stegt kød, fx kylling, laks, grøntsager, kogt ris eller bulgur.

Tip

Dressingen smager også godt med 1 spsk hakket frisk mynte/ 1 hakket tomat/ 1 hakket æble eller 1 dl groftreven agurk/gulerod.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 410 kJ
  • Energifordeling:
  • Protein: 38 %
  • Kulhydrat: 34 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: