Ramen suppe med nudler, grønt og queso fresco

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(8 vurderinger)

30 min

Japansk inspireret suppe med nudler, grønt og det karakteristiske halve æg. Queso fresco er her brugt som man typisk vil bruge tofu, men med en helt anden - mild og mælket - smag.

Ingredienser

Antal portioner

Ramen

  • 1½ liter grøntsagsbouillon
  • 1 dl sojasauce
  • 3 spsk østerssauce
  • 3 spsk miso - sojabønne pasta
  • 150 g risnudler
  • 10 g smør
  • 500 g champignoner i kvarte
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Fyld

  • 1 dåse skyllede, afdryppede cannellinibønner (ca. 240 g)
  • 3 strimlede gulerødder (ca. 200 g)
  • 1 rød peberfrugt i tynde stænger (ca. 150 g)
  • 100 g fintstrimlet savojkål
  • 2 hårdkogte æg i halve
  • ½ frisk rød chilipeber i ringe
  • 340 g Karolines Køkken® Queso Fresco ost 14% i tern Queso Fresco

Sådan gør du

Sådan gør du

Ramen

Bring grøntsagsbouillonen i kog. Tilsæt de øvrige ingredienser og pisk til misopastaen er opløst.

Tilbered risnudlerne efter anvisning på emballagen. Lad dem dryppe af i en sigte. Lad smørret blive gyldent i en pande og steg champignoner, salt og peber ved jævn varme i ca. 5 min. Sluk for varmen.

Fyld

Fordel halvdelen af fyldet i 4 skåle og resten på et serveringsfad. Server den varme suppe i en kande og hæld halvdelen over fyldet i skålene ved bordet. Gem resten af suppen til 2. servering.

Tip

Du kan bruge alle slags grøntsager og nudler som fyld i suppen. Vælg, hvad du bedst kan lide, eller allerede har i forvejen.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8340 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,5 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 31 %

Print

Kilde: