Rejepasta - Opskrifter - Arla

Rejepasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Pasta med rejer og hummersauce

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g frisk fuldkornspasta
  • 250 g sukkerærter i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen og sukkerærter efter anvisningerne på pakkerne.

Pisk melet ud i mælken til en jævning. Kom det i en gryde og tilsæt fløde, hummerfond og hvidløg. Bring saucen i kog og lad den koge ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Læg rejerne i - og lad dem blive varme. Smag til med citronsaft og peber. Bland saucen med nykogt pasta og letkogte sukkerærter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: