Rejepasta

Bedømmelse

(0 vurderinger)

30 min

Pasta med rejer og hummersauce

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g frisk fuldkornspasta
  • 250 g sukkerærter i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen og sukkerærter efter anvisningerne på pakkerne.

Pisk melet ud i mælken til en jævning. Kom det i en gryde og tilsæt fløde, hummerfond og hvidløg. Bring saucen i kog og lad den koge ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Læg rejerne i - og lad dem blive varme. Smag til med citronsaft og peber. Bland saucen med nykogt pasta og letkogte sukkerærter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 19 %

Print

Kilde: