Rejepasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Pasta med rejer og hummersauce

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g frisk fuldkornspasta
  • 250 g sukkerærter i mindre stykker

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen og sukkerærter efter anvisningerne på pakkerne.

Pisk melet ud i mælken til en jævning. Kom det i en gryde og tilsæt fløde, hummerfond og hvidløg. Bring saucen i kog og lad den koge ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Læg rejerne i - og lad dem blive varme. Smag til med citronsaft og peber. Bland saucen med nykogt pasta og letkogte sukkerærter.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 19 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: