Rejepasta

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

30 min

Pasta med rejer og hummersauce

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g frisk fuldkornspasta
  • 250 g sukkerærter i mindre stykker

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog pastaen og sukkerærter efter anvisningerne på pakkerne.

Pisk melet ud i mælken til en jævning. Kom det i en gryde og tilsæt fløde, hummerfond og hvidløg. Bring saucen i kog og lad den koge ved jævn varme og under omrøring i ca. 5 min. Læg rejerne i - og lad dem blive varme. Smag til med citronsaft og peber. Bland saucen med nykogt pasta og letkogte sukkerærter.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6530 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 28 %
  • Kulhydrat: 53 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag