Rejesalat med peberfrugtdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Enkelt forret, fuld af smag!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Peberfrugtdressing

  • 200 g optøede, frosne rejer
  • 2 modne avocadoer
  • 4 dl fintstrimlet icebergsalat
  • 2 forårsløg i tynde ringe

Tilbehør

  • 100 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Peberfrugtdressing

Rør peberfrugt, chilisauce, eddike, paprika, salt og peber sammen i en skål. Vend forsigtigt purløg og fraiche i med en fadskraber. Stil dressingen tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Smag til.

Læg rejerne til afdrypning i en sigte. Skær avocadokødet i tynde skiver. Anret de afdryppede rejer på portionstallerkener sammen med salat, forårsløg og avocadoskiver.

Ved serveringen

Vend forsigtigt i peberfrugtdressingen med en fadskraber. Smag til og server den til rejesalaten.

Tip

Til peberfrugtdressing kan man anvende forskellige syrnede mælkeprodukter: Ymer, ylette, tykmælk, syrnet fløde 9%, fraiche 15%, cremefraiche 38% og lige dele af fraiche 15 % og cremefraich 38%.

Sådan skærer du en avocado

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5080 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 31 %
  • Fedt: 51 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag