Rejesalat og asparges

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

45 min

Sprød og lækker salat med asparges og rejer. God med ristet toastbrød.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • ¼ liter Cheasy® fraiche 5% Fraiche  5%
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk finthakkede friske dildkviste
  • 1 tsk rørsukker
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dåse hvide asparges (ca. 275 g)
  • 200 g rejer frosne, optøede eller i lage
  • 1¾ liter salat revet i grove stykker, fx grøn krølsalat og rød egeløvssalat
  • 200 g cherrytomater i halve

Pynt

  • friske dildkviste

Tilbehør

  • 150 g ristet groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Kom fraiche og citronsaft i en skål og rør det sammen med de øvrige ingredienser. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Hæld asparges og rejer til afdrypning. Fordel de 2 slags salat på tallerkenerne og læg herpå de afdryppede asparges, rejer og cherrytomater. Kom lidt dressing på rejesalaten og pynt med dild. Server resten af dressingen i en skål ved siden af.

Sådan klargør du asparges

Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 21 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag