Rejesalat og asparges

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(16 vurderinger)

45 min

Sprød og lækker salat med asparges og rejer. God med ristet toastbrød.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • ¼ liter Cheasy® fraiche 5% Fraiche 5%
  • 2 tsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk finthakkede friske dildkviste
  • 1 tsk rørsukker
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 dåse hvide asparges (ca. 275 g)
  • 200 g rejer frosne, optøede eller i lage
  • 1¾ liter salat revet i grove stykker, fx grøn krølsalat og rød egeløvssalat
  • 200 g cherrytomater i halve

Pynt

  • friske dildkviste

Tilbehør

  • 150 g ristet groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Kom fraiche og citronsaft i en skål og rør det sammen med de øvrige ingredienser. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Ved serveringen

Hæld asparges og rejer til afdrypning. Fordel de 2 slags salat på tallerkenerne og læg herpå de afdryppede asparges, rejer og cherrytomater. Kom lidt dressing på rejesalaten og pynt med dild. Server resten af dressingen i en skål ved siden af.

Sådan klargør du asparges

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3890 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,4 g
  • Protein: 30 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 21 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: