Ribssoda

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

15 min

En dejlig forfriskende drik i sommervarmen! Den er nem og kan laves som et mellemmåltid.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 isterninger
  • 1 dl frosne skovbær
  • 8 dl danskvand

Pynt

  • klaser af ribs

Sådan gør du

Sådan gør du

Rør ribssaft, koldskål og citronsaft sammen i en skål.

Læg isterninger og frosne bær i 4 høje, kolde glas. Hæld ribsblandingen i glassene og dernæst mineralvand - drik!

Tips

I stedet for ribssaft kan du bruge hyldebærsaft.

Bemærk

Fødevarestyrelsen anbefaler i perioder, at man koger frosne bær. Tjek www.fvst.dk for mere information.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 2,2 g
  • Protein: 7 %
  • Kulhydrat: 83 %
  • Fedt: 10 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: