Risalamande med havtornsirup, æbler og valnøddekrokant

Risalamande med havtornsirup, æbler og valnøddekrokant

60+ min Dessert
Fryseegnet

Der findes et utal af måder at lave risalamande på. Her kommer et bud på en variant af den klassiske juledessert, nemlig med æbler i havtornsirup og knasende valnødder.

Velbekomme!
Tips

Risalamanden kan smages til med mere sukker eller det kan udelades helt - alt efter hvor sød man kan lide sin risalamande. Risalamanden kan også tilsættes lidt rom eller sherry eller flere mandler. Rist evt. de smuttede mandler - det intensiverer smagen.

Forbered i god tid

Du kan lave både risalamande og toppings dagen før.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

20730 kJ / 4955 kcal

Næringsindhold pr. 100g

596 kJ / 142 kcal

Energifordeling
Energifordeling Næringsindhold pr. 100g
Fiber: - 0,8 g
Protein: 7,5 % 2,6 g
Kulhydrat: 43,6 % 15,3 g
Fedt: 48,9 % 7,9 g

Ingredienser