Risalamande med havtornsirup, æbler og valnøddekrokant

60+ min Dessert

Der findes et utal af måder at lave risalamande på. Her kommer et bud på en variant af den klassiske juledessert, nemlig med æbler i havtornsirup og knasende valnødder.

Risalamande med havtornsirup, æbler og valnøddekrokant
Velbekomme!

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

20730 kJ / 4955 kcal

Energifordeling:
Fiber: 29,3 g
Protein: 7,5 %
Kulhydrat: 43,6 %
Fedt: 48,9 %
Tips

Risalamanden kan smages til med mere sukker eller det kan udelades helt - alt efter hvor sød man kan lide sin risalamande. Risalamanden kan også tilsættes lidt rom eller sherry eller flere mandler. Rist evt. de smuttede mandler - det intensiverer smagen.

Forbered i god tid

Du kan lave både risalamande og toppings dagen før.

Ingredienser