Ristet brød med kyllingelevermousse

Bedømmelse

(3 vurderinger)

30 min

Denne mousse af kyllingelever er perfekt, også til tapas.

Ingredienser

Antal portioner

Kyllingelevermousse

  • ½ liter fintstrimlet romainesalat
  • 1 grøn squash i stave
  • 200 g optøede, frosne ekstrafine ærter
  • 75 g sorte oliven
  • 75 g syltede løg
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 8 skiver landbrød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kyllingelevermousse

Rens kyllingeleverne for sener og hinder og tør dem godt. Lad smørret blive gyldent i en pande. Steg kyllingeleverne ved jævn varme i ca. 2 min. Skru op til kraftig varme og vend leverne. Steg dem derefter ved jævn varme i ca. 3 min. Kom fløden i panden og drys med timian, salt og peber. Kog blandingen i ca. 1 min. Tag 3-4 levere fra og skær dem i små tern. Kom de hele levere med fløde i en skål og blend dem med en stavblender sammen med kartoffel og tomatketchup. Vend de små levertern i moussen.

Anret salat, squash, ærter, oliven og syltede løg på tallerkener. Drys med salt og peber.

Ved serveringen

Rist landbrødet og smør det med den lune eller kolde kyllingelevermousse. Server brødet sammen med salaten.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 9640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 34,2 g
  • Protein: 24 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 25 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Kilde: