Ristet majssalsa med tomater og koriander

Ristet majssalsa med tomater og koriander

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

En farverig og lækker salsa med ristede majskerner og solmodne tomater. Server salsaen til fx quesadillas eller i en mexi bowl.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Ingredienser

ca. ½ liter

Antal portioner

Majssalsa

  • 2 dåser afdryppede majskerner (ca. 4 dl)
  • 3 modne tomater i tern (ca. 300 g)
  • 1 finthakket grøn chilipeber
  • 1 bundt grofthakket friske korianderblade
  • 2 spsk olivenolie
  • 1½ tsk friskpresset limesaft
  • ½ tsk groft salt
  • ¼ tsk sukker

Pynt

  • friske korianderblade
  • flagesalt

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Majssalsa

  1. Rist majskernerne ved kraftig varme ca. 5 min. - eller til de bliver let gyldne og begynder at poppe. Lad majskernerne køle helt af.
  2. Vend tomater med chili og koriander.
  3. Pisk olivenolie, limesaft, salt og sukker godt sammen og vend det sammen med tomatblandingen.
  4. Tilsæt de afkølede majs og bland det godt sammen. Drys med korianderblade og flagesalt.

Tip

Tilføj mere chili til salsaen, hvis du ønsker en stærkere version.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 4391 kJ / 1045 kcal
  • Energifordeling:
  • Fiber: 21,5 g
  • Protein: 9,7 %
  • Kulhydrat: 57,8 %
  • Fedt: 32,5 %

Print

Andre gode forslag