Roastbeef og tunsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

En nem og hurtig variant af den lækre italienske ret - Vitello tonato.

Ingredienser

Antal portioner

Tunsauce

  • 2 dåser tun i vand (ca. 185 g)
  • 1½ dl Karolines Køkken® Cremefraiche 18% Cremefraiche 18%
  • 5 stilke finthakket bladselleri
  • 2½ spsk fintrevet zittauerløg
  • 2 tsk fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 1½ spsk friskpresset citronsaft
  • 1 spsk olivenolie
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 175 g roastbeef i tynde skiver

Pynt

  • blade af bladselleri

Tilbehør

  • 240 g groft brød
  • 6 bagte tomater

Sådan gør du

Sådan gør du

Tunsauce

Hæld vandet fra tunen og kom den i en skål. Mos tunen med en gaffel og vend forsigtigt alle ingredienserne sammen. Stil saucen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. Smag til.

Ved serveringen

Anret roastbeefen i et fad. Rør tunsaucen op og kom den i en skål. Pynt med bladselleriblade og server retten med brød og bagte tomater.

Tip

I stedet for roastbeef kan man bruge kogt kalkun- eller kyllingebryst i tynde skiver.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 7494 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 29,5 g
  • Protein: 34 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: