Roastbeefsandwich med rødkål

Nøglehulsmærket opskrift

Roastbeefsandwich med rødkål

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Nøglehulsmærket opskrift

Søndagsstegen som mandagssandwich - det skal prøves!

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

  • 1¼ liter rødkål i meget tynde strimler
  • 2 spsk rapsolie
  • 8 syltede agurker
  • ¾ liter icebergsalat i tynde strimler
  • 150 g roastbeef i tynde skiver
  • 12 skiver landbrød - fuldkorns

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Vend kvark, hvidløg, salt og peber sammen i en skål. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst ½ time.

Bland rødkål og olie. Skær de syltede agurker i skrå skiver.

Læg rødkål, icebergsalat, syltede agurker og roastbeef mellem skiver af landbrød - en stor, flot sandwich pr. mand. Kom lidt af dressingen i sandwichen og server resten i en skål ved siden af.

Tips

I stedet for roastbeef kan du bruge en rest kyllingekød i sandwichen. Dressingen kan tilberedes med 2 tsk tørret oregano i stedet for hvidløg. Dressingen kan også laves med tykmælk eller yoghurt naturel. Kom evt. lidt vand i kvarken, hvis du synes dressingen er for fast.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 11010 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,8 g
  • Protein: 21 %
  • Kulhydrat: 60 %
  • Fedt: 19 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: