Rød- og hvidkålssalat

Bedømmelse

(2 vurderinger)

15 min

Smuk lagdelt salat med rød- og hvidkål og en skøn tyttebærdressing som tilbehør.

Ingredienser

Antal portioner

Dressing

Salat

  • 400 g fintsnittet rødkål (ca. 1 liter)
  • 400 g fintsnittet hvidkål (ca. 1 liter)

Sådan gør du

Sådan gør du

Dressing

Rør syrnet fløde 9% sammen med tyttebærsyltetøj.

Salat

Læg rød- og hvidkål lagvis i en salatskål og hæld tyttebærblandingen over - eller server den i en skål ved siden af.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3240 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,6 g
  • Protein: 11 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde: