Rød bærsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Alternativ til den klassiske kirsebærsauce. Bærsaucen smager også godt på yoghurt eller som tilbehør til is eller kage.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g frosne blandede bær
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • ½ dl vand
  • 2 tsk kartoffelmel

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland de frosne bær og sukker. Lad bærrene tø op på køkkenbordet i mindst 2 timer. Kom bær og saft i en gryde og bring det i kog. Rør en jævning af vand og kartoffelmel. Tag gryden af varmen og kom jævningen i på én gang - under omrøring. Herefter må bærsaucen ikke koge. Rør saucen godt igennem og smag den til.

Se link til risalamande.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 3130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 94 %
  • Fedt: 4 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag