Rød bærsauce - Opskrifter - Arla

Rød bærsauce

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Alternativ til den klassiske kirsebærsauce. Bærsaucen smager også godt på yoghurt eller som tilbehør til is eller kage.

Ingredienser

Antal portioner

  • 400 g frosne blandede bær
  • 125 g sukker (ca. 1½ dl)
  • ½ dl vand
  • 2 tsk kartoffelmel

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland de frosne bær og sukker. Lad bærrene tø op på køkkenbordet i mindst 2 timer. Kom bær og saft i en gryde og bring det i kog. Rør en jævning af vand og kartoffelmel. Tag gryden af varmen og kom jævningen i på én gang - under omrøring. Herefter må bærsaucen ikke koge. Rør saucen godt igennem og smag den til.

Se link til risalamande.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 3130 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 13 g
  • Protein: 2 %
  • Kulhydrat: 94 %
  • Fedt: 4 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: