Rød forret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

60+ min

Med denne opskrift på rød forret kan du servere en lækker forret for dine gæster. Retten tager sig flot ud og smager dejligt af tomat og peberfrugt.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • tomat i både
  • rød peberfrugt i ringe
  • radicchiosalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Bland tomaterne med fraiche, peberfrugter og løg. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med 1 dl af fraicheblandingen. Bland derefter den afkølede husblas i resten af fraiche-blandingen under omrøring. Pisk fløden stiv og vend den i. Smag til med salt og peber. Hæld forretten i en form (ca. 1 liter), der er skyllet med koldt vand. Stil formen tildækket og koldt i ca. 1 døgn.

Ved serveringen

Anret forretten i skiver på portionstallerkener sammen med grøn forret.

Tip

Anret rød forret alene, pyntet med tomatbåde, peberfrugt og fintstrimlet radicchiosalat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,1 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 11 %
  • Fedt: 79 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: