Rød forret

Bedømmelse

(2 vurderinger)

60+ min

Med denne opskrift på rød forret kan du servere en lækker forret for dine gæster. Retten tager sig flot ud og smager dejligt af tomat og peberfrugt.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • tomater i både
  • røde peberfrugter i ringe
  • radicchiosalat

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Bland tomaterne med fraiche, peberfrugter og løg. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med 1 dl af fraicheblandingen. Bland derefter den afkølede husblas i resten af fraiche-blandingen under omrøring. Pisk fløden stiv og vend den i. Smag til med salt og peber. Hæld forretten i en form (ca. 1 liter), der er skyllet med koldt vand. Stil formen tildækket og koldt i ca. 1 døgn.

Ved serveringen

Anret forretten i skiver på portionstallerkener sammen med grøn forret.

Tip

Anret rød forret alene, pyntet med tomatbåde, peberfrugt og fintstrimlet radicchiosalat.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,1 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 11 %
  • Fedt: 79 %

Print

Kilde: