Rød forret

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Med denne opskrift på rød forret kan du servere en lækker forret for dine gæster. Retten tager sig flot ud og smager dejligt af tomat og peberfrugt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • tomat i både
  • rød peberfrugt i ringe
  • radicchiosalat

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 10 min. Bland tomaterne med fraiche, peberfrugter og løg. Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblassen med 1 dl af fraicheblandingen. Bland derefter den afkølede husblas i resten af fraiche-blandingen under omrøring. Pisk fløden stiv og vend den i. Smag til med salt og peber. Hæld forretten i en form (ca. 1 liter), der er skyllet med koldt vand. Stil formen tildækket og koldt i ca. 1 døgn.

Ved serveringen

Anret forretten i skiver på portionstallerkener sammen med grøn forret.

Tip

Anret rød forret alene, pyntet med tomatbåde, peberfrugt og fintstrimlet radicchiosalat.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5320 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,1 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 11 %
  • Fedt: 79 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag