Rødbede- og tomatsuppe med ost og oliven

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(5 vurderinger)

30 min

Suppen er inspireret af den russiske rødbedesuppe Borsjtj.

Ingredienser

Antal portioner

  • 15 g smør
  • 3 groftrevne rødbeder (ca. 400 g)
  • 1 grofthakket zittauerløg (ca. 75 g)
  • 1 dåse hakkede tomater (ca. 400 g)
  • 1 liter hønsebouillon
  • 1¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Pynt

  • frisk merianblad

Tilbehør

  • 300 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad fedtstoffet blive varmt i en tykbundet gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits rødbeder og løg i ca. 1 min. Tilsæt tomater, bouillon, salt og peber. Lad suppen koge ved jævn varme og under låg i ca. 10 min. Smag til.

Rør kvark blød med lidt koldt vand. Anret suppen drysset med ost og oliven. Læg en skefuld kvark på toppen, pynt med merian og server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8220 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 33,2 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 55 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: