Rødbedecarpaccio

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

En dekorativ carpaccio af rødbede der tager sig godt ud som forret eller på en buffet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 rødbeder (ca. 600 g)
  • 25 g græskarkerner (ca. ½ dl)

Cremet blå ost

  • 4 dl rucolasalat
  • 25 g smør - smeltet
  • 1 tsk havsalt, fx maldon

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog rødbederne i letsaltet vand i ca. 50 min. - eller til de er møre. Rist imens græskarkernerne i en tør varm pande i ca. 5 min. - eller til de er gyldne. Kom rødbederne i koldt vand og fjern skrællen. Skær rødbederne i tynde skiver.

Cremet blå ost

Smuldr osten og bland den sammen med kvark.

Ved serveringen

Fordel salaten på tallerkener. Læg herpå rødbedeskiverne. Dryp med det smeltede smør, drys med salt og græskarkerner. Afslut med den cremede blå ost. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag