Rødbedecarpaccio

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

En dekorativ carpaccio af rødbede der tager sig godt ud som forret eller på en buffet.

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 rødbeder (ca. 600 g)
  • 25 g græskarkerner (ca. ½ dl)

Cremet blå ost

  • 4 dl rucolasalat
  • 25 g smør - smeltet
  • 1 tsk havsalt, fx maldon

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog rødbederne i letsaltet vand i ca. 50 min. - eller til de er møre. Rist imens græskarkernerne i en tør varm pande i ca. 5 min. - eller til de er gyldne. Kom rødbederne i koldt vand og fjern skrællen. Skær rødbederne i tynde skiver.

Cremet blå ost

Smuldr osten og bland den sammen med kvark.

Ved serveringen

Fordel salaten på tallerkener. Læg herpå rødbedeskiverne. Dryp med det smeltede smør, drys med salt og græskarkerner. Afslut med den cremede blå ost. Server straks.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6400 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 26,6 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 46 %
  • Fedt: 37 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: