Rødbedecarpaccio

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

60+ min

En dekorativ carpaccio af rødbede der tager sig godt ud som forret eller på en buffet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 3 rødbeder (ca. 400 g)
  • 25 g græskarkerner (ca. ½ dl)

Dressing

  • 1 spsk rapsolie
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1 tsk flagesalt
  • 2 dl rucolasalat

Cremet blå ost

Tilbehør

  • 200 g groft brød

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog rødbederne i letsaltet vand i ca. 50 min. - eller til de er møre. Rist imens græskarkernerne i en tør varm pande i ca. 5 min. - eller til de er gyldne. Kom rødbederne i koldt vand og fjern skrællen. Skær rødbederne i tynde skiver og anret dem på 4 tallerkener.

Dressing

Rør olie, eddike og honning sammen til en dressing og dryp den på rødbedeskiverne. Drys med salt og fordel rucolaen henover.

Cremet blå ost

Smuldr osten og bland den sammen med kvark. Læg en skefuld på hver tallerken, drys med græskarkerner og server.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 5950 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 20,6 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 35 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag