Rødbedehummus med ost og hindbærvineddike
60+ min

Rødbedehummus med ost og hindbærvineddike

En smuk rødbedehummus - lækkert som dip til grillet kød eller som spread i fx en sandwich.
Bedømmelse (0 vurderinger)

Min bedømmelse:

Rødbedehummus med ost og hindbærvineddike

En smuk rødbedehummus - lækkert som dip til grillet kød eller som spread i fx en sandwich.

Antal portioner

Pynt

  • grofthakkede tørrede tranebær
  • sorte løgfrø - nigella/jomfru i det grønne

Fremgangsmåde:

Læg rødbederne på alufolie på en bageplade. Dryp dem med olivenolie og drys med salt. Pak alufolien godt omkring rødbederne og bag dem midt i ovnen - til de er møre. Lad rødbederne køle helt af, skær dem i mindre stykker. Kom dem i en foodprocessor og blend et øjeblik til rødbederne er finthakkede. Tilsæt yoghurt, ost og eddike og blend til blandingen er helt glat. Smag til.

Anret rødbedehummusen i en skål og pynt med tranebær og sorte løgfrø.

Bagetid

Ca. 4 timer ved 200° - varmluft.

Kilde:

Produkter i opskriften

  • Energiindhold for hele retten: 4140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 53 %
Print