Rødbedehummus med ost og hindbærvineddike

Bedømmelse

(0 vurderinger)

60+ min

En smuk rødbedehummus - lækkert som dip til grillet kød eller som spread i fx en sandwich.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • grofthakkede tørrede tranebær
  • sorte løgfrø - nigella/jomfru i det grønne

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg rødbederne på alufolie på en bageplade. Dryp dem med olivenolie og drys med salt. Pak alufolien godt omkring rødbederne og bag dem midt i ovnen - til de er møre. Lad rødbederne køle helt af, skær dem i mindre stykker. Kom dem i en foodprocessor og blend et øjeblik til rødbederne er finthakkede. Tilsæt yoghurt, ost og eddike og blend til blandingen er helt glat. Smag til.

Anret rødbedehummusen i en skål og pynt med tranebær og sorte løgfrø.

Bagetid

Ca. 4 timer ved 200° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 53 %

Print

Kilde: