Rødbedehummus med ost og hindbærvineddike - Opskrifter - Arla

Rødbedehummus med ost og hindbærvineddike

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

60+ min

En smuk rødbedehummus - lækkert som dip til grillet kød eller som spread i fx en sandwich.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • grofthakkede tørret tranebær
  • sorte løgfrø - nigella/jomfru i det grønne

Sådan gør du

Sådan gør du

Læg rødbederne på alufolie på en bageplade. Dryp dem med olivenolie og drys med salt. Pak alufolien godt omkring rødbederne og bag dem midt i ovnen - til de er møre. Lad rødbederne køle helt af, skær dem i mindre stykker. Kom dem i en foodprocessor og blend et øjeblik til rødbederne er finthakkede. Tilsæt yoghurt, ost og eddike og blend til blandingen er helt glat. Smag til.

Anret rødbedehummusen i en skål og pynt med tranebær og sorte løgfrø.

Bagetid

Ca. 4 timer ved 200° - varmluft.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4140 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 12,5 g
  • Protein: 18 %
  • Kulhydrat: 29 %
  • Fedt: 53 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: