Rødbeder i cremefraichedressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Smukt tilbehør til efterårsretterne.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • blomster af springbalsamin

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl rødbederne og kog dem møre i ca. ½ time. Gnid skrællen af rødbederne og skær dem i tynde stave. Rør fraiche med med sennep og lidt urtesalt. Vend rødbederne heri og anret retten i en skål. Drys med springbalsaminfrø. Frøene smager som valnødder og kan også ristes før servering.

Tip

I stedet for springbalsaminfrø kan du drysse med frø af sortkommen (Nigella).

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: