Rødbeder i cremefraichedressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(1 vurderinger)

45 min

Smukt tilbehør til efterårsretterne.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • blomster af springbalsamin

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl rødbederne og kog dem møre i ca. ½ time. Gnid skrællen af rødbederne og skær dem i tynde stave. Rør fraiche med med sennep og lidt urtesalt. Vend rødbederne heri og anret retten i en skål. Drys med springbalsaminfrø. Frøene smager som valnødder og kan også ristes før servering.

Tip

I stedet for springbalsaminfrø kan du drysse med frø af sortkommen (Nigella).

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 1910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 39 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag