Rødbeder i cremefraichedressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Smukt tilbehør til efterårsretterne.

Ingredienser

Antal portioner

Pynt

  • blomster af springbalsamin

Sådan gør du

Sådan gør du

Skyl rødbederne og kog dem møre i ca. ½ time. Gnid skrællen af rødbederne og skær dem i tynde stave. Rør fraiche med med sennep og lidt urtesalt. Vend rødbederne heri og anret retten i en skål. Drys med springbalsaminfrø. Frøene smager som valnødder og kan også ristes før servering.

Tip

I stedet for springbalsaminfrø kan du drysse med frø af sortkommen (Nigella).

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1910 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 9,5 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 39 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: