Rødbeder med wasabi

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Wasabi kender vi bedst fra sushi. Her får den lov at klæde de flotte rødbeder på.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 400 g røget skinke

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog rødbederne møre i vand tilsat 1 spsk salt pr. liter - i ca. 50 min. (alt efter størrelse). Skyl dem under koldt vand og pil skindet af. Læg dem ned i gryden igen, tilsæt fraiche, salt, wasabi og purløg. Varm det igennem og server straks.

Tip

Hvis du bruger peberrod i stedet for wasabi, skal du bruge mere, da wasabi er meget stærkt.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 12020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,6 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: