Rødbeder med wasabi

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Wasabi kender vi bedst fra sushi. Her får den lov at klæde de flotte rødbeder på.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 400 g røget skinke

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog rødbederne møre i vand tilsat 1 spsk salt pr. liter - i ca. 50 min. (alt efter størrelse). Skyl dem under koldt vand og pil skindet af. Læg dem ned i gryden igen, tilsæt fraiche, salt, wasabi og purløg. Varm det igennem og server straks.

Tip

Hvis du bruger peberrod i stedet for wasabi, skal du bruge mere, da wasabi er meget stærkt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,6 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 27 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: