Rødbeder med wasabi

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

1 timer

Wasabi kender vi bedst fra sushi. Her får den lov at klæde de flotte rødbeder på.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 320 g løse ris, parboiled (ca. 4 dl)
  • 400 g røget skinke

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog rødbederne møre i vand tilsat 1 spsk salt pr. liter - i ca. 50 min. (alt efter størrelse). Skyl dem under koldt vand og pil skindet af. Læg dem ned i gryden igen, tilsæt fraiche, salt, wasabi og purløg. Varm det igennem og server straks.

Tip

Hvis du bruger peberrod i stedet for wasabi, skal du bruge mere, da wasabi er meget stærkt.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12020 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 24,6 g
  • Protein: 23 %
  • Kulhydrat: 50 %
  • Fedt: 27 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag