Rødbedesalat med tykmælksdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(7 vurderinger)

1 timer

Superflot og meget dejlig rødbedesalat med æbler og ristede græskarkerner. Serveres lun.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 små rødbeder
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 2 æbler

Dressing

  • 2 spsk ristede græskarkerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog rødbederne med skræl - ca. 45 minutter. Pil skrællen af. Skær rødbederne i tern. Dryp dem med eddiken. Befri æblerne for kernehus og skær dem i tern. Vend rødbeder og æbler sammen.

Dressing

Rør tykmælken med olie, hvidløg, salt og peber. Vend den sammen med rødbeder og æbler og smag til.

Drys rødbedesalaten med græskarkerner og server den lun.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 2580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: