Rødbedesalat med tykmælksdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

1 timer

Superflot og meget dejlig rødbedesalat med æbler og ristede græskarkerner. Serveres lun.

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 små rødbeder
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 2 æbler

Dressing

  • 2 spsk ristede græskarkerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog rødbederne med skræl - ca. 45 minutter. Pil skrællen af. Skær rødbederne i tern. Dryp dem med eddiken. Befri æblerne for kernehus og skær dem i tern. Vend rødbeder og æbler sammen.

Dressing

Rør tykmælken med olie, hvidløg, salt og peber. Vend den sammen med rødbeder og æbler og smag til.

Drys rødbedesalaten med græskarkerner og server den lun.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 43 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: