Rødbedesalat med tykmælksdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(6 vurderinger)

1 timer

Superflot og meget dejlig rødbedesalat med æbler og ristede græskarkerner. Serveres lun.

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 små rødbeder
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 2 æbler

Dressing

  • 2 spsk ristede græskarkerner

Sådan gør du

Sådan gør du

Kog rødbederne med skræl - ca. 45 minutter. Pil skrællen af. Skær rødbederne i tern. Dryp dem med eddiken. Befri æblerne for kernehus og skær dem i tern. Vend rødbeder og æbler sammen.

Dressing

Rør tykmælken med olie, hvidløg, salt og peber. Vend den sammen med rødbeder og æbler og smag til.

Drys rødbedesalaten med græskarkerner og server den lun.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 2580 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 6,9 g
  • Protein: 12 %
  • Kulhydrat: 45 %
  • Fedt: 43 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: