Røde grøntsager og oliven i gryde

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(15 vurderinger)

30 min

En dejlig gryderet serveret med spaghetti. Inspirationen til retten kommer fra Italien med oliven, rosmarin og små blommetomater.

Ingredienser

Antal portioner

  • 25 g smør
  • 4 rødløg i både (ca. 200 g)
  • 2 røde peberfrugter i store tern (ca. 250 g)
  • 1 spsk finthakket rød chilipeber
  • ¼ liter vand
  • 1 spsk hvedemel
  • ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% Madlavningsfløde 8%
  • 2 spsk finthakkede friske rosmarinblade
  • 1 tsk groft salt
  • 400 g skinke- eller wokstrimler
  • 250 g hele små blommetomater
  • 75 g sorte oliven

Pynt

  • frisk rosmarinkvist

Tilbehør

  • 300 g tørret fuldkornsspaghetti

Sådan gør du

Sådan gør du

Lad smørret smelte i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits løg, peberfrugter og chili i ca. 1 min. Bland vand, mel, madlavningsfløde, rosmarin og salt og rør blandingen sammen med grøntsagerne. Bring retten i kog og lad den koge ved jævn varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt wokstrimler og tomater og kog retten ved jævn varme og under omrøring i yderligere ca. 3 min. Smag til. Kom retten i en skål, drys oliven over og server med nykogt spaghetti.

Sådan koger du pasta

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 9650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 45,6 g
  • Protein: 26 %
  • Kulhydrat: 49 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: