Rødbedefrikadeller med hummusdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(11 vurderinger)

45 min

Rødbedefrikadeller med salatost smager skønt i et pitabrød med grøn salat og hummusdressing (en tynd hummus). Disse grøntsagsfrikadeller er nemme at lave og kan hurtigt blive en favorit på middagsbordet.

Ingredienser

Antal portioner

Rødebedefrikadeller

Hummusdressing

  • 25 g smør

Tilbehør

  • 400 g grove pitabrød - lunes (ca. 400 g)
  • 150 g skyllet friséesalat i mindre stykker
  • 1 rødløg i tynde ringe (ca. 75 g)
  • 1 citron (usprøjtet) i både

Sådan gør du

Sådan gør du

Rødbedefrikadeller

Mos osten med gaffel. Bland ost, rødbeder, havregryn og de øvrige ingredienser godt sammen til en sammenhængende fars – brug gerne hænderne. Sæt farsen tildækket i køleskabet i ca. 15 min.

Hummusdressing

Blend kvark, kikærter, hvidløg og krydderier, fx med en stavblender. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. og smag til.

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Form halvdelen af rødbedefarsen med en ske til ca. 16 små frikadeller og steg dem ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Lad resten af smørret blive gyldent i panden og steg resten af rødbedefrikadellerne.

Anret rødbedefrikadellerne med hummusdressing, pitabrød, salat, løg og citronbåde.

Tip

Du kan også stege 12 store frikadeller.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 61,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: