Rødbedefrikadeller med hummusdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(14 vurderinger)

45 min

Rødbedefrikadeller med salatost smager skønt i et pitabrød med grøn salat og hummusdressing (en tynd hummus). Disse grøntsagsfrikadeller er nemme at lave og kan hurtigt blive en favorit på middagsbordet.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

Rødebedefrikadeller

Hummusdressing

  • 25 g smør

Tilbehør

  • 400 g grove pitabrød - lunes (ca. 400 g)
  • 150 g skyllet friséesalat i mindre stykker
  • 1 rødløg i tynde ringe (ca. 75 g)
  • 1 citron (usprøjtet) i både

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rødbedefrikadeller

Mos osten med gaffel. Bland ost, rødbeder, havregryn og de øvrige ingredienser godt sammen til en sammenhængende fars – brug gerne hænderne. Sæt farsen tildækket i køleskabet i ca. 15 min.

Hummusdressing

Blend kvark, kikærter, hvidløg og krydderier, fx med en stavblender. Stil dressingen tildækket i køleskabet i mindst 15 min. og smag til.

Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en pande. Form halvdelen af rødbedefarsen med en ske til ca. 16 små frikadeller og steg dem ved jævn varme i ca. 10 min. - vend af og til. Lad resten af smørret blive gyldent i panden og steg resten af rødbedefrikadellerne.

Anret rødbedefrikadellerne med hummusdressing, pitabrød, salat, løg og citronbåde.

Tip

Du kan også stege 12 store frikadeller.

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 11740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 61,9 g
  • Protein: 20 %
  • Kulhydrat: 51 %
  • Fedt: 29 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag