Rødkålssalat med figner og kidneybønner - Opskrifter - Arla

Rødkålssalat med figner og kidneybønner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Det sure med det søde....en dejlig salat med bl.a. søde figner og syrlig cremefraiche.

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g fintsnittet rødkål
  • 1 tsk groft salt
  • 3 spsk hvid balsamicoeddike
  • 4 skiver rugbrød (ca. 240 g)
  • 1 dåse røde kidneybønner (ca. 420 g)
  • 200 g tørrede figner i tynde skiver
  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rødkålen godt med salt og eddike. Lad kålen trækken tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min.

Rist rugbrødet godt på en brødrister. Lad det køle lidt af og skær brødet i små tern.

Vend cremefraichen med salt og smag til.

Skyl bønnerne godt og lad dem dryppe af i en sigte. Anret rødkål, bønner, figner og salatblade lagvis i et fad. Drys med rugbrødscroutoner, salt og peber. Hæld dressingen i en lille skål og server den til rødkålssalaten.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 65,5 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: