Rødkålssalat med figner og kidneybønner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Det sure med det søde....en dejlig salat med bl.a. søde figner og syrlig cremefraiche.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g fintsnittet rødkål
  • 1 tsk groft salt
  • 3 spsk hvid balsamicoeddike
  • 4 skiver rugbrød (ca. 240 g)
  • 1 dåse røde kidneybønner (ca. 420 g)
  • 200 g tørrede figner i tynde skiver
  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rødkålen godt med salt og eddike. Lad kålen trækken tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min.

Rist rugbrødet godt på en brødrister. Lad det køle lidt af og skær brødet i små tern.

Vend cremefraichen med salt og smag til.

Skyl bønnerne godt og lad dem dryppe af i en sigte. Anret rødkål, bønner, figner og salatblade lagvis i et fad. Drys med rugbrødscroutoner, salt og peber. Hæld dressingen i en lille skål og server den til rødkålssalaten.

Sådan snitter du kål

Vil du gøre kål på dit kålhoved? Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt snitter kål som rødkål, hvidkål, spidskål og savojkål. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 65,5 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 25 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag