Rødkålssalat med figner og kidneybønner

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Det sure med det søde....en dejlig salat med bl.a. søde figner og syrlig cremefraiche.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 500 g fintsnittet rødkål
  • 1 tsk groft salt
  • 3 spsk hvid balsamicoeddike
  • 4 skiver rugbrød (ca. 240 g)
  • 1 dåse røde kidneybønner (ca. 420 g)
  • 200 g tørrede figner i tynde skiver
  • 100 g rensede blandede babysalatblade
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Bland rødkålen godt med salt og eddike. Lad kålen trækken tildækket på køkkenbordet i ca. 15 min.

Rist rugbrødet godt på en brødrister. Lad det køle lidt af og skær brødet i små tern.

Vend cremefraichen med salt og smag til.

Skyl bønnerne godt og lad dem dryppe af i en sigte. Anret rødkål, bønner, figner og salatblade lagvis i et fad. Drys med rugbrødscroutoner, salt og peber. Hæld dressingen i en lille skål og server den til rødkålssalaten.

Sådan snitter du kål

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 8900 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 65,5 g
  • Protein: 10 %
  • Kulhydrat: 65 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Vind 5000 kr. til årets julemiddag!

Hos Karolines Køkken har vi dækket op til den helt store julemiddag. Du kan finde inspiration til lækre juleretter og deltage i vores quiz. Der er 3 gavekort på 5000 kr. til føtex, Bilka og Netto i spil. Glædelig jul!

Besøg julebordet og quiz med

Vind 5000 kr.!

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag