Rødspættefileter med grøntsager

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

45 min

Fisk og grøntsager er sund og dejlig mad, der både er hurtigt og nemt at lave.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Ingredienser

Antal portioner

  • 6 rødspættefileter
  • 100 g hvedemel (ca. 1¾ dl)
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 æg
  • 2 spsk vand
  • 50 g smør
  • 3 spsk rapsolie

Grøntsager

  • 250 g champignoner
  • 25 g smør
  • ½ tsk ostindisk karry
  • 4 porrer i tynde, skrå skiver
  • ½ dl vand
  • ¾ tsk groft salt

Tilbehør

  • 240 g løse ris, parboiled (ca. 3 dl)
  • japansk sojasauce

Nu kan du bestille ingredienserne via REMA 1000

  • REMA 1000

Sådan gør du

Sådan gør du

Rens, skyl og tør fiskefileterne. Del dem på langs. Bland mel, salt og peber. Vend fileterne først i melblandingen, derefter i sammenpisket æg og vand og til sidst i melblandingen igen (brug evt. 2 gafler). Lad smør og olie blive gyldent i en pande. Steg fileterne ved jævn varme, ca. 3 min. på hver side. Hold dem varme.

Grøntsager

Rens, skyl og tør imens champignonerne. Skær et kryds i toppen. Smelt smørret i en sauterpande ved kraftig varme, men uden at det bruner. Kom karry i og lad det bruse af. Svits champignonerne i ca. 1 min. Tilsæt porrer og svits i ca. 3 min. Tilsæt vand og salt. Varm retten igennem og smag til.

Ved serveringen

Anret grøntsager og de sprøde fiskefileter på varme fade.

Hvordan koger man ris

Karolines Køkkenskole viser, hvordan du koger ris – med den helt rette konsistens. Og du vil få ros og ikke ris for dine ris. 

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 12200 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 18,9 g
  • Protein: 17 %
  • Kulhydrat: 44 %
  • Fedt: 39 %

Print

Kilde:

Andre gode forslag