Røget ørred med ingefærdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Røget ørred med ingefærdressing er en velsmagende opskrift på en dejlig fiskeret. Den røgede ørred serveres med mango, icebergsalat og lækker ingefærsdressing.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Fjern som favorit' : 'Tilføj til favoritter' }}

Ingredienser

Antal portioner

Ingefærdressing

  • 2 modne mangofrugter
  • 1 røget ørred
  • 3 dl fintstrimlet icebergsalat

Pynt:

  • dildkviste

Tilbehør:

  • 60 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Ingefærdressing

Smag fraiche til med ingefær, salt og peber. Lad dressingen stå tildækket og koldt i ca. 1 time. Rør den op inden serveringen.

Skræl mangofrugterne og skær dem i både. Rens den røgede ørred for skind og ben og del den i mindre stykker. Fordel salaten på 4 portionstallerkener og anret herpå ørred og mangofrugt. Server ingefærdressingen i en skål ved siden af.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold

  • Energiindhold for hele retten: 6000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde:

Andre gode forslag