Røget ørred med ingefærdressing

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(4 vurderinger)

60+ min

Røget ørred med ingefærdressing er en velsmagende opskrift på en dejlig fiskeret. Den røgede ørred serveres med mango, icebergsalat og lækker ingefærsdressing.

Ingredienser

Antal portioner

Ingefærdressing

  • 2 modne mangofrugter
  • 1 røget ørred
  • 3 dl fintstrimlet icebergsalat

Pynt:

  • dildkviste

Tilbehør:

  • 60 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Ingefærdressing

Smag fraiche til med ingefær, salt og peber. Lad dressingen stå tildækket og koldt i ca. 1 time. Rør den op inden serveringen.

Skræl mangofrugterne og skær dem i både. Rens den røgede ørred for skind og ben og del den i mindre stykker. Fordel salaten på 4 portionstallerkener og anret herpå ørred og mangofrugt. Server ingefærdressingen i en skål ved siden af.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 57 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: