Røget ørred med ingefærdressing

Bedømmelse

(4 vurderinger)

60+ min

Røget ørred med ingefærdressing er en velsmagende opskrift på en dejlig fiskeret. Den røgede ørred serveres med mango, icebergsalat og lækker ingefærsdressing.

Ingredienser

Antal portioner

Ingefærdressing

  • 2 modne mangofrugter
  • 1 røget ørred
  • 3 dl fintstrimlet icebergsalat

Pynt:

  • dildkviste

Tilbehør:

  • 60 g flutes

Sådan gør du

Sådan gør du

Ingefærdressing

Smag fraiche til med ingefær, salt og peber. Lad dressingen stå tildækket og koldt i ca. 1 time. Rør den op inden serveringen.

Skræl mangofrugterne og skær dem i både. Rens den røgede ørred for skind og ben og del den i mindre stykker. Fordel salaten på 4 portionstallerkener og anret herpå ørred og mangofrugt. Server ingefærdressingen i en skål ved siden af.

Sådan håndterer du frisk ingefær

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 6000 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 10 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 30 %
  • Fedt: 57 %

Print

Kilde: