Rørt yoghurt med ahornsirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Perfekt til morgenmad eller brunch - eller som en lille hverdagsdessert!

Ingredienser

Antal portioner

Fyld

  • 150 g friske hindbær
  • 25 g ristede mandelsplitter
  • 1 dl ahornsirup

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom yoghurt og kvark i en skål og vend det sammen. Fordel blandingen i 8 glas (a ca. 2 dl).

Fyld

Fordel hindbær og mandelsplitter ovenpå yoghurten. Server ahornsiruppen i en lille kande ved siden af.

Tips

Den rørte yoghurt med mandelsplitter og frugt kan forberedes ca. 2 timer før servering. Lad dem stå tildækkede i køleskabet og dryp dem først med sirup lige inden serveringen.

I stedet for hindbær kan du bruge anden frugt efter eget valg - i mindre stykker.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: