Rørt yoghurt med ahornsirup

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

30 min

Perfekt til morgenmad eller brunch - eller som en lille hverdagsdessert!

Ingredienser

Antal portioner

Fyld

  • 150 g friske hindbær
  • 25 g ristede mandelsplitter
  • 1 dl ahornsirup

Sådan gør du

Sådan gør du

Kom yoghurt og kvark i en skål og vend det sammen. Fordel blandingen i 8 glas (a ca. 2 dl).

Fyld

Fordel hindbær og mandelsplitter ovenpå yoghurten. Server ahornsiruppen i en lille kande ved siden af.

Tips

Den rørte yoghurt med mandelsplitter og frugt kan forberedes ca. 2 timer før servering. Lad dem stå tildækkede i køleskabet og dryp dem først med sirup lige inden serveringen.

I stedet for hindbær kan du bruge anden frugt efter eget valg - i mindre stykker.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 4640 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 8,9 g
  • Protein: 27 %
  • Kulhydrat: 48 %
  • Fedt: 25 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: