Rosmarinbaguettes

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Frys dejen ubagt og klar - og byd dine gæster på nybagte baguettes.

Ingredienser

14 stykker pr. portion

Antal portioner

  • 50 g gær
  • ½ liter vand (lillefingervarmt)
  • 3 spsk rapsolie
  • 2 tsk groft salt
  • 1½ spsk friske rosmarinblade
  • 2 spsk flydende honning
  • 250 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 800 g sigtemel

Sådan gør du

Sådan gør du

Smuldr gæren i en stor skål. Tilsæt vand og rør til gæren er opløst. Tilsæt fedtstof, salt, rosmarin, honning og kvark. Rør mel i (hold lidt af melet tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. ½ time. Tag forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord - dejen må ikke æltes. Del dejen i 14 stykker. Form stykkerne til lange baguettes (a ca. 25 cm). Fordel baguettes"ne på plader beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. ½ time. Rids på skrå og bag baguettes"ne midt i ovnen.

Tip

De små rosmarinbaguettes kan fryses inden bagning, men efter sidste hævning. Tag dem ud af fryseren og lad dem tø halvt op. Rids på skrå og bag midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 250°.

Frysetip

Kan fryses inden bagning.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,9 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 74 %
  • Fedt: 13 %

Tilbage

Prøv de nye måltidsoste

De fylder godt i maden og i maven på de dage, hvor du gerne vil springe kødet over og ikke gå sulten fra bordet. Ostene er rige på protein, bidrager til den gode samg og gi'r masser af nye muligheder i det kødfri køkken.

Få inspiration her

Nye måltidsoste

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Tusindevis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted!

Download appen NU!

Gratis App

Print

Kilde: