Rosmarinbaguettes

Bedømmelse

(2 vurderinger)

60+ min

Frys dejen ubagt og klar - og byd dine gæster på nybagte baguettes.

Ingredienser

14 stykker pr. portion

Antal portioner
  • 50 g gær
  • ½ liter vand (lillefingervarmt)
  • 3 spsk rapsolie
  • 2 tsk groft salt
  • 1½ spsk friske rosmarinblade
  • 2 spsk flydende honning
  • 250 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 800 g sigtemel

Sådan gør du

Sådan gør du

Smuldr gæren i en stor skål. Tilsæt vand og rør til gæren er opløst. Tilsæt fedtstof, salt, rosmarin, honning og kvark. Rør mel i (hold lidt af melet tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. ½ time. Tag forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord - dejen må ikke æltes. Del dejen i 14 stykker. Form stykkerne til lange baguettes (a ca. 25 cm). Fordel baguettes"ne på plader beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. ½ time. Rids på skrå og bag baguettes"ne midt i ovnen.

Tip

De små rosmarinbaguettes kan fryses inden bagning, men efter sidste hævning. Tag dem ud af fryseren og lad dem tø halvt op. Rids på skrå og bag midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 250°.

Frysetip

Kan fryses inden bagning.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,9 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 74 %
  • Fedt: 13 %

Hvor finder jeg et Arla produkt?

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilke butikker der har Arlas produkter nær dig

Hvis du leder efter et specifikt produkt nær dig, kan du nu bruge vores nye "Find butik" service. Denne service hjælper dig til at finde ud af, hvilke butikker tæt på dig, der har netop det Arla produkt du leder efter.

Find produkt

Find produkt

Tilbage

Nu kan du nemt finde ud af, hvilket udvalg af Arla produkter en specifik butik har

Hvis du er i tvivl om hvilke Arla produkter din nærmeste butik fører, kan du med denne service få hjælp til at ikke at køre forgæves

Find forhandler

Find forhandler

Print

Kilde: