Rosmarinbaguettes

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(2 vurderinger)

60+ min

Frys dejen ubagt og klar - og byd dine gæster på nybagte baguettes.

Ingredienser

14 stykker pr. portion

Antal portioner

  • 50 g gær
  • ½ liter vand (lillefingervarmt)
  • 3 spsk rapsolie
  • 2 tsk groft salt
  • 1½ spsk friske rosmarinblade
  • 2 spsk flydende honning
  • 250 g Karolines Køkken® Kvark 0,3% Kvark 0,3%
  • 800 g sigtemel

Sådan gør du

Sådan gør du

Smuldr gæren i en stor skål. Tilsæt vand og rør til gæren er opløst. Tilsæt fedtstof, salt, rosmarin, honning og kvark. Rør mel i (hold lidt af melet tilbage). Slå dejen godt sammen. Dæk skålen med fx et låg og stil dejen til hævning et lunt sted i ca. ½ time. Tag forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord - dejen må ikke æltes. Del dejen i 14 stykker. Form stykkerne til lange baguettes (a ca. 25 cm). Fordel baguettes"ne på plader beklædt med bagepapir og lad dem efterhæve i ca. ½ time. Rids på skrå og bag baguettes"ne midt i ovnen.

Tip

De små rosmarinbaguettes kan fryses inden bagning, men efter sidste hævning. Tag dem ud af fryseren og lad dem tø halvt op. Rids på skrå og bag midt i ovnen.

Bagetid

Ca. 12 min. ved 250°.

Frysetip

Kan fryses inden bagning.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 15060 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 38,9 g
  • Protein: 13 %
  • Kulhydrat: 74 %
  • Fedt: 13 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: