Røsti med brie

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(3 vurderinger)

1 timer

Disse røsti bages i ovnen, så man kan have mange færdige på samme tid. Server dem med kød og salat.

Ingredienser

Antal portioner

Hertil

  • 550 g grillstegte kyllingefilet
  • 300 g grøn salat af romainesalat
  • med 1 knust fed hvidløg,
  • friskpresset citronsaft, salt og peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Sæt en bageplade til opvarmning i ovnen. Riv kartoflerne groft, skyl og tør dem. Bland kartoflerne med smør, chili og salt. Fordel de revne kartofler i 12 portioner på en plade med bagepapir. Tryk toppene flade (ca. 7 cm i diameter). Træk bagepapiret over på den varme plade og bag de små røsti øverst i ovnen, ca. 22 min. eller til de er gyldne. Skær osten i 12 tynde skiver og fordel dem og salvieblade på de gyldne røsti. Bag dem det sidste minut. Løft de bagte røsti fri af bagepapiret så snart de kommer ud af ovnen.

Bagetid

Ca. 23 min. ved 225°.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 8650 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 15,4 g
  • Protein: 32 %
  • Kulhydrat: 38 %
  • Fedt: 30 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: