Rugbolle med kartoffel og kalkun

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

15 min

Dejlig frokostsandwich, lige til at tage med i tasken.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 skive kalkunbacon
  • 1 tsk olivenolie
  • 1 rugbolle
  • 2 spsk Buko® Pikant Light Pikant Light
  • 1 mellemstor kogt kartoffel
  • ½ tomater
  • 1 nip groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Steg baconskiven på en pande i olien. Afdryp den på køkkenrulle. Lun rugklapperen. Smør rugbollen med friskosten. Fordel kartoffel- og tomatskiver på rugklapperens bund. Krydr med salt og peber. Læg baconskiven over. Læg toppen over.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 1740 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 4,9 g
  • Protein: 16 %
  • Kulhydrat: 56 %
  • Fedt: 28 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: