Rugbrødscrostini med and og mangochutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Smagfuld og let forret med blødhed, sødme og sprødhed.

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 andebryst (ca. 300 g)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver rugbrød - aflange
  • 4 spsk mild mangochutney
  • 75 g Castello® Golden i tynde skiver
  • ½ liter renset feldsalat i buketter
  • 1 uskrællet moden pære i tynde skiver
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern eventuelle rester af fjer. Rids skindet på andebrystet og drys det med salt og peber. Læg andebrystet med skindsiden nedad i en kold pande. Skru op til kraftig varme og steg i ca. 2½ min. eller til fedtet er i gang med at smelte. Skru ned til svag varme og steg i yderligere ca. 10 min. Vend bryststykket og steg kødsiden i ca. 15 min. Tag kødet af panden og lad det hvile i ca. 10 min. Skær kødet i 16 tynde skiver.

Del hver brødskive på langs. Rist de 8 brødstrimler på en brødrister og smør dem med mangochutney. Fordel and, ost, salat og pære på de fire brødstrimler. Drys med salt og peber og læg de sidste fire stykker brød på toppen. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,8 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 28 %

Er du til laktosefri mejeriprodukter?

Tilbage

Se hele vores laktosefri udvalg

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

Se hele vores laktosefri udvalg

Tilbage

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Arla har en bred palette af laktosefri mejeriprodukter bl.a. ost, mælk, skyr, hytteost, creme fraiche og yoghurt.

Arla® Laktosefri

To laktosefri nyheder: Letmælk og kakaomælk

Print

Kilde: