Rugbrødscrostini med and og mangochutney

Giv bedømmelse 1
Giv bedømmelse 2
Giv bedømmelse 3
Giv bedømmelse 4
Giv bedømmelse 5

(0 vurderinger)

30 min

Smagfuld og let forret med blødhed, sødme og sprødhed.

Ingredienser

Antal portioner

  • 1 andebryst (ca. 300 g)
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 skiver rugbrød - aflange
  • 4 spsk mild mangochutney
  • 75 g Castello® Golden i tynde skiver
  • ½ liter renset feldsalat i buketter
  • 1 uskrællet moden pære i tynde skiver
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber

Sådan gør du

Sådan gør du

Fjern eventuelle rester af fjer. Rids skindet på andebrystet og drys det med salt og peber. Læg andebrystet med skindsiden nedad i en kold pande. Skru op til kraftig varme og steg i ca. 2½ min. eller til fedtet er i gang med at smelte. Skru ned til svag varme og steg i yderligere ca. 10 min. Vend bryststykket og steg kødsiden i ca. 15 min. Tag kødet af panden og lad det hvile i ca. 10 min. Skær kødet i 16 tynde skiver.

Del hver brødskive på langs. Rist de 8 brødstrimler på en brødrister og smør dem med mangochutney. Fordel and, ost, salat og pære på de fire brødstrimler. Drys med salt og peber og læg de sidste fire stykker brød på toppen. Server straks.

Næringsindhold, pr.

  • Energiindhold for hele retten: 5780 kJ
  • Energifordeling:
  • Fiber: 22,8 g
  • Protein: 25 %
  • Kulhydrat: 47 %
  • Fedt: 28 %

Tilbage

Test din viden om Halloumi og vind!

Test din viden om Halloumi og deltag i konkurrencen om en burger-grill, der er ideel til at fremtrylle en burger af de helt gode.

Quiz med her

Konkurrence

Tilbage

Prøv vores opdaterede App

Med Karolines Køkken® app’en får du let adgang til alle opskrifterne fra karolineskøkken.dk. Her er tusindvis af spændende opskrifter, ugentlige madplaner og smart indkøbsliste samlet ét sted, så du altid har inspiration og hjælp til dagens madlavning lige ved hånden.

Læs mere og download

Ny, forbedret app

Print

Kilde: